Geelse TTC Geelse T.T.C. Geelse TTC
Stella Artois

Jeugd 2019-2020

Geelse TTC start het seizoen 2019-2020 met 4 jeugdploegen. Het is dit jaar aan een nieuwe lichting om het waar te maken in de A-ploeg: Nu de generatie Struyfs-Maes-Schepers-Thys het allerhoogste heeft behaald door de Superreeks van het seizoen 2018-2019 te winnen, en ook Maithe Belmans, Lennert Pauwels en Bram Deboel dit jaar de jeugd aan zich voorbij laten gaan, geven zij de fakkel door aan jongere talentjes die opnieuw aan de weg naar boven kunnen gaan timmeren.

De A-ploeg zal aantreden in 2de Provinciale B met Lotte Leysens, kersverse aanwinst Lars Beirinckx en Willem Druyts, alledrie E4 en ready to rumble. Ook in 2de provinciale A vinden we Gelenaars terug, namelijk onze B-ploeg met Lars Schelles, Jelle Verboven en Arne Vangheel.

De C- en D-ploeg treden aan in 4de Provinciale A en B met respectievelijk Lander Steurs, Kobe Avonds, Wout Mertens en Jordy Lenaerts en Kasper Avonds, Wouter Merckaert, Joran Stijnen en Louis Roels.

Er liggen weer veel gezellige zaterdagvoormiddagen in het verschiet met deze vier ploegen die het lokaal zullen laten gloeien op de steeds frisser wordende herfstochtenden. Kom dat zien, kom dat zien!

Hans Nys

Hans Nys
Jeugdverantwoordelijke

Adres: Rauwstraat 53, 2431 Laakdal-Veerle
E-mail: hans.nys1@telenet.be
Tel.: 014/84.07.44
GSM: 0497/33.72.89

A-ploeg (2de Provinciaal)
Lotte Leysens E4
Lars Beirinckx E4
Willem Druyts E4
A-ploeg (6de Provinciaal)
leysens Emma NG
Cabooter Nora NG
Heylen Laurens NG
B-ploeg (2de Provinciaal)
Lars Schelles E4
Jelle Verboven E4
Arne Vangheel E6
C-ploeg (4de Provinciaal)
Lander Steurs E6
Kobe Avonds E6
Wout Mertens E6
Jordy Lenaerts E6
D-ploeg (4de Provinciaal)
Kasper Avonds NG
Wouter Merckaert NG
Joran Stijnen NG
Louis Roels NG