Geelse TTC Geelse T.T.C. Geelse TTC
Stella Artois

Jeugd 2018-2019

Geelse TTC start het seizoen 2018-2019 met 5 jeugdploegen. De A-ploeg mag opnieuw het beste van zichzelf geven op het hoogste niveau, de super-reeks. Het nieuwe recept, waarbij er niet langer met dalers en stijgers gewerkt wordt na Kerstmis, belooft jeugdwedstrijden op een hoger niveau, maar houdt ook in dat er in totaal veel minder wedstrijden zullen gespeeld worden. Dit zorgt ervoor dat onze A-jeugd meer speelkansen krijgt bij de seniors.

Brent Thys bewees al dat hij klaar is voor een stapje hogerop en wordt niet enkel sterkhouder in 4de Provinciale bij de seniors, maar komt de A-ploeg versterken, terwijl Daan (ook in 4de) en Louis (3de Provi.) dit jaar ongetwijfeld vergelijkbare stappen zullen nemen. Eerste man Jochem haalde een C-klassement en mag het voor Geelse ook in 2de Provinciale gaan waarmaken.

In de B-ploeg, die in 3de Prov. zal aantreden, staan Lennert, Jelle en Bram voor de mooie uitdaging om de promotie naar 2de af te dwingen. Hetzelfde geldt voor de mannen van de C-ploeg voor 4de, de troupe van de D-ploeg voor 5de en helden van de E-ploeg voor 6de. Zolang iedereen zijn beste beentje voor zet, sportiviteit hoog in het vaandel draagt, en - het belangrijkste van al - zich amuseert aan tafel, kunnen wij van een geslaagd seizoen spreken. Een overzichtje van de ploegen vind je onderaan. Veel plezier, veel succes en komaan Geelse!

Hans Nys

Hans Nys
Jeugdverantwoordelijke

Adres: Rauwstraat 53, 2431 Laakdal-Veerle
E-mail: hans.nys1@telenet.be
Tel.: 014/84.07.44
GSM: 0497/33.72.89