Tafeltenniscompetitie: week 1

ST. GHISLAIN B – GEELSE TTC A : 13 – 3

De thuisploeg bleek een maatje te groot te zijn voor Geelse. Enkel Kristof Leysens kon zich bewijzen en won drie maal. Zijn medemaats, Yves Maes, Cedric Willemsen en Jochem Struyfs konden enkel goed weerwerk bieden. Deze eerste wedstrijd toont nu reeds aan dat deze reeks dit jaar er nog moeilijker uitziet dan vorige jaren !

ZANDVOORDE B – GEELSE TTC B : 7 – 9

Deze wedstrijd kende een raar verloop. De thuisploeg trad met slechts drie spelers aan en zo werden de kansen op puntengewin voor Geelse fel verhoogd. Maar de thuisploeg zorgde voor stevige weerstand en op één na werden alle wedstrijden beslist in minstens vier sets. Daarbij geraakte Kristof Van Reusel niet aan een zege. Dit lukte Koen Bertels en Lars Beirinckx wel. En… Alfredo Garcia werd de man van de match. Hij won al zijn partijen en zorgde ervoor dat Geelse TTC B de volle buit behaalde. Bravo.

MERKSPLAS A – GEELSE TTC C : 11 – 5

Vóór de rust kon Geelse een gelijke tred aanhouden dank zij twee twee zeges van zowel Ivan Camps als van Stefan Horemans. Ivan won éénmaal met de niptste cijfers in de belle en één maal in vier sets. Stefan vocht zich twee keer naar de overwinning telkens in een hard bevochten vijfde en beslissende set. Na de pauze tafeltennisten de thuisspelers zich zonder pardon naar een 9 – 4 stand. Dan eerst kon Jens Nys voor een vijfde winstpunt zorgen. Theo Van de Ven bleef zonder overwinning.

GEELSE TTC D – ZWIJNDRECHT A : 14 – 2

De thuisploeg bleek te sterk te zijn voor de bezoekers. Zes maal na mekaar werd gewonnen vooraleer Zwijndrecht een match kon winnen. Brent Thys moest immers de zege laten met 10 – 12 in een belle. Ook Lennert Pauwels verloor één keer. Rob Wuyts en Louis Maes waren beiden niet te kloppen. Ongetwijfeld een uitstekende prestatie.

GEELSE TTC E – TURNHOUT F : 13 – 3

Een verrassend begin : Sven Eysermans verloor zijn eerste partij. Zij het zeer nipt in een vijfsetter. Sven herpakte zich volledig en won zeer vlotjes zijn drie overige matchen. Walter Van Geel bleef mooi twee maal aan de winst. De twee kopmannen van de E-ploeg, met name Rik Vanreusel en Staf Bellens waren niet te kloppen. Een absoluut sterk begin van de E-ploeg…

GEELSE TTC F – BRASGATA B : 1 – 15

De vier D-geklasseerde thuisspelers werden direct geconfronteerd met vier C-tafeltennissers van Brasgata. Deze ploeg speelt in deze opstelling zonder enige twijfel mee voor de titel. Michiel Beyens, Ivan Bogaerts en Roel Van Looy konden zich enkel goed verdedigen. Jeroen Lemmens zorgde voor de eerredder met 12 – 10 in de belle…

BRASGATA E – GEELSE TTC G : 5 – 11

Kopman van de G-ploeg, Lennart Schelles zorgde overtuigend voor vier winstpunten voor zijn ploeg. Hij werd knap bijgestaan door Bram Deboel en Thanh Ngo die beiden krie keer wonnen. Ook Emma Leysens, 11 jaar, toonde zich. Zij verdedigde zich fel en won knap één keer.

LILLE C – GEELSE TTC H : 7 – 9

Beginnen met een zege op verplaatsing betekent een knappe competitiestart. Daarenboven werd het een mooie ploegzege : drie spelers wonnen twee maal, één bleef drie keer aan de winst. Die drie waren Gino Christiaens, Victor Deckx en Jan Bergmans. Danny Vandenbergh zorgde voor de drie zeges. Knap mannen!

GEELSE TTC I – LILLE D : 10 – 6

Een aarzelend begin – Willy Goovaerts en Ziko Van Hove verloren allebei hun éérste match – werd mooi rechtgezet. De vier thuisspelers, Walter Van Trappen, Eddy Mangelschots, Ziko Van Hove en Willy Goovaerts, wonnen immers allemaal hun twee volgende matchen en brachten de stand op 8 – 2. Willy Goovaerts zorgde voor het negende punt. Walter Van Trappen zorgde door winst in een spannende vijfsetter voor een mooie eindscore.

TURNHOUT K – GEELSE TTC J : 0 – 16

Wat een eindscore ! Bravo Wouter Merckaert, Paul Bertels, Wim Schram en Jan Steurs. Breken er mooie tijden aan voor deze J-ploeg ?

BRASGATA G – GEELSE TTC K : 8 – 8

Dit gelijkspel betekent ongetwijfeld een mooie start voor de K-ploeg. Elk behaald punt op verplaatsing is steeds een gewonnen punt. Vital Barcari was drie keer de beste. Twee zeges werden behaald door zowel Peter Verachtert als Bert Schepers. Sergiu Barcari beleef één maal aan de winst.

Vorige
Vorige

Tweede speelweek

Volgende
Volgende

Start competitie