Tweede speelweek

GEELSE TTC A – MINEROIS A : 12 – 4

Minerois bleek op papier een haalbare kaart voor Geelse. Maar naar wat op de tafeltennistafels werd vertoond moest alle aandacht en talent aan bod komen om winstpunten te maken. Jochem Struyfs verloor zijn 1ste wedstrijd wel met 9 – 11 in een belle, maar herpakte zich volledig. Jochem won daarmee drie partijen. Ook Yves Maes kon zijn technische bagage goed gebruiken en ook hij won drie keer. Twee zeges gingen mooi naar Cedric Willemsen. Maar de man van de match was opnieuw Kristof Leysens. Hij won niet alleen al zijn wedstrijden maar gaf ook het zo noodzakelijke vertrouwen aan zijn medemaats.

GEELSE TTC B – PAAL A : 8 – 8

Ei zo na bleef de eindzege in Geel. Twee wedstrijden werden immers door de B-ploeg verloren in een vijfde en beslissende set met de niptste cijfers. Alfredo Garcia toonde zich opnieuw als de kopman van de ploeg en won drie maal. Twee zeges waren er voor Kristof Van Reusel en Koen Bertels. Jeugdspeler Lars Beirinckx deed heel wat ervaring op die hij etaleerde in zijn laatste match. Hij won deze dan ook zeer overtuigend.

GEELSE TTC C – RUPEL A : 15 – 1

De eindscore verraadt niet alles. De bezoekers weerden zich inderdaad op hun best. Drie keer verloren zij echter in een belle met de niptste cijfers. Rupel kon de eer redden, maar voor de rest was het Geelse boven ! Vier zeges gingen prachtig naar Ivan Camps, Louis Maes en Sven Eysermans. Theo Van de Ven bleef drie keer aan de winst.

SOKAH D – GEELSE TTC D : 5 – 11

De volle buit binnenhalen op verplaatsing is en blijft een knap resultaat. Er diende dit keer hard voor gevochten te worden. Dit werd duidelijk aangetoond door de zeven belles die werden gespeeld. Man van de match werd dit keer Lennert Pauwels. Hij was niet te kloppen. Hij werd sterk bijgestaan door zowel Rob Wuyts als door Lotte Leysens. Beiden wonnen elk drie keer. Een mooi overwinning werd ook behaald door Michiel Beyens. Bravo Geelse TTC D !

BERLAAR E – GEELSE TTC E : 6 – 10

Kapitein Walter Van Geel bleef zonder zege, hoewel hij drie viersetters en één vijfsetter behaalde. Zijn maats zorgden echter voor de klinkende zege. Staf Bellens en Edwin Leysens waren niet te kloppen en zorgden elk voor vier

VRIJ – GEELSE TTC F

GEELSE TTC G – ZWIJNDRECHT C : 6 – 10

Een gelijke eindstand verdiende de thuisploeg zeker. De jongerenploeg, samen met kapitein Mario Pauwels, deden immers hun uiterste best. Zowel Mario Pauwels als Bram Deboel konden mooi twee maal zegevieren. Kasper Avonds en Leysens Emma zorgden elk voor één zege.

GEELSE TTC H – SOKAH J : 10 – 6

Al begon de H-ploeg eerder aarzelend, toch kon bij de rust een 5 – 3 voorsprong genomen worden. Neem daar nog de sterke eindsprint van de thuisspelers bij, dan werd zo de einduitslag nog zeer duidelijk en ruim. Zowel Gino Christiaens als Bruno Spooren en Danny Vandenbergh zorgden elk voor drie zegepralen. Jan Bergmans deed er nog een mooie zege bovenop.

MERKSPLAS C – GEELSE TTC I : 12 – 4

Eerste opmerking : het werden allemaal korte wedstrijden die meestal in drie sets werden geklaard. Ook opvallend : de vier spelers van de I-ploeg, met name Walter Van Trappen, Eddy Mangelschots, Willy Goovaerts en Ferdinand Put, bleven elk één maal aan de winst.

GEELSE TTC J – GIERLE M : 16 – 0

Proficiat Wouter Merckaert, Wim Schrans, Paul Bertels en Jan Steurs. Twee maal na mekaar zegevieren met 16 – 0 is zeker nog niet veel gebeurd. Doe zo voort !

GEELSE TTC K – WALEM D : 7 – 9

Wat was puntengewin zo nabij. Een verdiend gelijkspel werd bijna afgedwongen. Voor twee zeges zorgden zowel Bart Ronsse als Peter Verachtert en ook Sergui Barcari. Eén overwinnning werd mooi behaald door Tamara Segers.

JEUGDCOMPETITIE :

  • GEELSE TTC A : BERLAAR A : 6 – 4

  • GEELSE TTC B : RETIE A : 5 - 5

Vorige
Vorige

Schrijf je in voor de spaghettidag

Volgende
Volgende

Tafeltenniscompetitie: week 1