Verslagen eerste weekend oktober

HERENCOMPETITIE

DILBEEK A – GEELSE TTC A : 10 – 6

Een sterke B0 en B2 voerden Dilbeek naar de eindzege. Geelse TTC bood nochtans felle weerstand en slechts vier matchen werden beslist in 3 sets. Kristof Leysens en Jochem Struyfs bleven twee maal aan de winst, Danny Gesquière en Cedric Willemsen één keer. Door de behaalde zege blijft Dilbeek mee aan de leiding in 3de nationaal. Geelse TTC A hoop op snelle puntenwinst in de volgende ontmoetingen.

STEKENE B – GEELSE TTC B : 2 – 14

Een uitstekende wedstrijd werd door de B-ploeg geleverd. Kopman Alfredo Garcia kon twee maal aan de winst blijven. Zijn medematen tafeltennisten feilloos naar vier overwinningen. Wel gefeliciteerd Ivan Camps, Kristof Van Reusel en Lars Beirinckx.

BRASGATA A – GEELSE TTC C : 5 – 11

Bij de rust wees de 3 – 5 voorsprong reeds aan dat Geelse TTC C alle troeven in handen had om een meer dan eervolle overwinning te behalen. Na de rust werd dit volkomen bevestigd. Koen Bertels was niet te kloppen, hoewel hij voor zijn laatste partij FF moest geven. Theo Van de Ven en Rob Wuyts wonnen ook drie keer. Twee zeges gingen naar Brent Thys.

GIERLE F – GEELSE TTC D : 4 – 12

Op een overtuigende manier haalde de D-ploeg de eindzege binnen. Zowel Louis Maes als Hans Hooyberghs wonnen hun vier partijen. Een uitstekende prestatie mannen ! Lennert Pauwels behaalde drie prachtige zeges en Koen Peeters één.

ZOERSEL D – GEELSE TTC E : 12 – 4

De C-spelers van de thuisploeg waren te sterk. Enkel Walter Van Geel kon voor twee winstmatchen zorgen. David Ringoot en Hans Huysmans wonnen elk één keer. Jeugdspeler Victor Deckx proefde voor het eerst van 3de provinciaal en deed het helemaal niet slecht. Winst zat er echter niet in.

TECEMO D – GEELSE TTC F : 8 – 8

Hard werd er gestreden om een verdiend gelijkspel af te dwingen. De F-ploeg kreeg een sterk moment net na de rust; de thuisspelers kregen deze tijdens de slotwedstrijden. Deze draw werd behaald dank zij drie zeges van Jeroen Lemmens, twee van Ivan Bogaerts en Lander Steurs en één van Roel Van Looy.

GEELSE TTC G – HOVE B : 4 – 12

De hoger geklasseerde bezoekers kregen sterke weerstand. Kasper Avonds voelde zich helemaal in zij element en bleef twee maal aan de winst. Ook Bram Deboel en Mario Pauwels konden een mooie zege afdwingen; Emma Leysens net niet.

GEELSE TTC H – MERKSPLAS D : 14 – 2

Een vlotte thuiszege werd behaald. De twee kopmannen Gino Christiaens en Thanh Ngo wonnen schitterend al hun partijen. Bruno Spooren en Jan Bergmans bleven elk twee keer aan de winst.

HALLAAR G – GEELSE TTC I : 9 – 7

Puntengewin zat er dik in. Het lukte echter niet voor de I-ploeg. Raymond Slegers en Walter Van Trappen speelden sterk en wonnen elk drie keer. Eén zege ging naar Willy Goovaerts; Gilbert Anthone bleef zonder puntengewin.

GEELSE TTC J – POPPEL C : 15 – 1

Reeds vier maal na mekaar werd een overrompelende zege behaald door de thuisploeg. Poppel kon alleen maar de eer redden dank zij één verlieswedstrijd van Jan Steurs. Wouter Merckaert, Wim Schram en Paul Berthels wonnen al hun matchen. Proficiat mannen !

GEELSE TTC K – vrij

JEUGDCOMPETITIE +12 jarigen

GEELSE A-SOKAH A:8-2 

Mooie overwinning voor onze A-ploeg tegen Sokah die maar met 2 spelers kwamen aandraven. Dit maakt natuurlijk onze rekening niet. Wij  speelden met E0-E4-E4 en onze tegenstrevers met E0-NG. Victor was onklopbaar en kon zijn 2 wedstrijden winnen met zijn vingers in de neus. Telkens 3-0.  

Ziko (E4)speelde goed en won vlot van de NG met 3-0 .  Tegen de E0 leek een stunt in de maak maar in de belle moest hij toch buigen met 5-11. 

Simon(E4) als vervanger van Mats deed het zeer goed. De NG kwam er niet aan de pas en Simon won vlot met 3-0. Echter tegen de E0 kwam hij niet aan de pas en verloor met 0-3. 

Het dubbel met Ziko en Victor werd moeiteloos gewonnen door de onzen met 3-0 

Dank zij deze mooie zege bekleden we in de stand voorlopig een 3de plaats met 18 punten. 

GEELSE B-GIERLE A:2-8 

Tegen een sterke tegenstander waren we niet opgewassen en werd het een zware nederlaag. Wij speelden met E4-E6-NG en zij met E4-E4-E6.  

Sepp(E4) won zeer vlot van de NG met 3-0 . Tegen de 2E4 speelde hij wel goed mee maar moest toch het onderspit delven met 1-3 en 2-3. 

Femke (NG) had tegen de 2E2 weinig in de pap te brokken en verloor telkens met 0-3. Tegen de NG ging het echter wel een stuk beter en kon ze dan ook winnend afsluiten met 3-1. 

Laurens(E6) is dit seizoen nog een beetje zoekende maar toont toch veel inzet. Hij wist geen wedstrijd te winnen maar pakte toch 2 winnende sets mee. 

Het dubbel met Sepp en Laurens lukte nipt niet.  Ze gingen nipt de boot in met 2-3. 

Ondanks de zware nederlaag staan ze toch nog mooi 3de met 11 punten. 

Vorige
Vorige

Provinciale kampioenen veteranen

Volgende
Volgende

Verslagen weekend 28/29 september