Verslagen weekend 28/29 september

Herencompetitie

MERELBEKE D – GEELSE TTC B 3 -13

Door deze overtuigende zege van de B-ploeg blijft een  plaats aan de top van  het klassement behouden. Kopman Alfredo Garcia tafeltenniste autoritair en was niet te kloppen. En wat dan gezegd van junior Lars Beiricnckx : hij won zijn vier partijen allemaal in drie sets… Koen Bertels won drie partijen en Kristof Van Reusel twee. Een prachtige ploegprestatie !

TECEMO A – GEELSE TTC C : 5 –11

Een bijzonder sterke C-ploeg toonde zich vanaf de beginwedstrijden. Er werd recht voor een 2 – 6 voordeelstand bij de rust gezorgd. Daar bleef het niet bij : na twaalf matchen stond de overwinning op het scorebord. Een prachtige ploegoverwinning werd het met drie zeges voor Jochem Struyfs, Ivan Camps en Brent Thys. Rob Wuyts was twee keer de beste. Mooi mannen !

GEELSE TTC D – TECEMO B : 5 – 11

Enkel Lotte Leysens en Lennert Pauwels konden vóór de rust voor een winstpunt zorgen. Beiden wonnen in een belle met de niptste cijfers. Dit toont de sterkte van de bezoekers aan. Na de pauze konden ook Rik Van Reusel en Hans Hooyberghs één maal  winnend afsluiten. Lennert Pauwels behaalde mooi nog een tweede zege. Door deze overwinning werd Tecemo de voorlopige leider van de reeks en niet Geelse TTC D.

GEELSE TTC E – NIJLEN-BEVEL : 5 – 11

Aanvankelijk kon de E-ploeg gelijke tred houden. Het waren twee verloren belles die echter de bezoekers op voorsprong bracht; met een sterke eindspurt ook de zege. Opvallend zijn de drie knappe overwinningen van Edwin Leysens. Staf Bellens en Gert Dierickx wonnen elk één keer. Walter Van Geel slaagde daar niet in.

GEELSE TTC F – SCHOTEN B : 3 – 13

Ook ditmaal moest de thuisploeg het opnemen tegen vier C-geklasseerde tafeltennissers. Een dikke bravo dan ook voor Lennart Schelles, Roel Van Looy en Lander Steurs die alle drie één wedstrijd winnend konden afsluiten. Ivan Bogaerts slaagde daar niet in. Kop op mannen, de twee ploegen die werden ontmoet zijn nu de twee koplopers van de reeks.

SOKAH G – GEELSE TTC G : 8 - 8

Een nipt gelijkspel werd afgedwongen in Hoboken : ongetwijfeld een straffe prestatie. Kasper Avonds won overtuigend drie keer. Bram Deboel en Thanh Ngo zorgden elk voor twee zeges. Michiel Beyens was één keer de beste.

SCHOTEN F – GEELSE TTC H : 10 – 6

Een 2 – 4 voorsprong werd behaald en de hoop op puntengewin was gerechtvaardigd. Maar dan viel de H-ploeg helemaal stil. Bruno Spooren en Jef Van der Vloet bleven elk twee maal aan de winst. Eén zege was er voor Mario Pauwels en één voor Jan Bergmans.

GEELSE TTC I – DESSEL A : 10 – 6

Bij een 4 – 4  gelijke ruststand bleek deze derby op een typische draw af te stevenen. De sterke prestatie van de thuisspelers besliste daar anders over. Kapitein Walter Van Trappen was niet te kloppen en won vier op vier. Bravo ! Drie zeges gingen prachtig naar Fedinand Put. Junior Ziko Van Hove won twee keer en Willy Goovaerts één maal.

MECHELEN H – GEELSE TTC J : 5 – 11

Deze zware klip werd overtuigend genomen. Zowel Wouter Merckaert, Paul Bertels als Jan Steurs bleven drie maal aan de winst. Wim Schram was twee keer de betere. Opnieuw een echte ploegzege en … alleen aan de leiding in het voorlopige klassement !

SOKAH K – GEELSE TTC K : 7 – 9

Werkelijk knap mannen, deze ploegzege. Twee overwinningen gingen naar Bart Ronsse, Peter Verachtert, en Bert Schepers. Serguei Martchenko zorgde voor drie mooie winstpunten en de eindwinst.

Jeugdploegen +12 jaar

GEELSE A-NODO B:4-6 

De klassementen waren nagenoeg hetzelfde en dit zie je dan ook aan de score. Victor(E0) was de beste van de ploeg en wist 2 wedstrijden te winnen tegen  E2 en E0.  Mats speelde goed mee en speelde maar liefst 3 belles. Er zaten meer winst matches in maar hij moest het stellen met 1 match winst.  Ziko had het laagste klassement van allemaal maar deed toch goed mee. Hij wist toch tegen een E0 een belle af te dwingen.  Het dubbelspel werd gespeeld met de 4 E0 maar Geelse met Victor en Mats  had geen tegenstand en won vlot met 3-0. In het klassement staan we 4de met 10 punten. 


GEELSE B-TURNHOUT B:4-6 

Een nipte nederlaag voor onze B-ploeg. Turnhout zakte af met E4-E6-E6.  De man van de match werd Simon(E4) die al zijn wedstrijden won. Hij won telkens met 3-0. Simon verloor nog geen match dit seizoen.  Femke (NG) had het laagste klassement van allemaal maar deed goed mee. Zowaar won ze 1 wedstrijd en dat tegen een E4 en dat is toch 2 klassementen hoger dan haar.  Laurens deed wat hij kon maar kon geen wedstrijd winnen. Het dubbel met Femke en Laurens werd met 1-3 verloren. Momenteel staan we 3de met 9 punten. 


Jeugdploegen -12 jaar

ZOERSEL A-GEELSE A:2-3 

Senne werd de pechvogel van de dag doordat hij 2 wedstrijden FF moest geven met een kwetsuur. Zijn 1ste wedstrijd won hij wel vlot met 3-0. Lasse was invaller voor Thor en deed dit met verve. Hij won vlot zijn 2 matchen  en ondanks dat er 2 wedstrijden niet beslecht werden wonnen ze toch met 2-3 


GEELSE B-GEELSE C:2-3 

Onze B en C ploeg speelden tegen mekaar en het werd een zinderende wedstrijd met een nipte zege voor onze C-ploeg.  Onze B-ploeg bestond uit Daan en Vince. Daan speelde zijn voor het eerst competitie en deed dit zeker niet slecht. Hij kon 1 wedstrijd winnen. Vince speelde ook goe en kon ook 1 wedstrijd winnen.  Onze C-ploeg  speelde met de meisjes Ella en Lotte. Ella was de vrouw van de wedstrijd en wist haar 2 wedstrijden te winnen. Lotte was een beetje onder de indruk  maar deed flink haar best. In het dubbel wisten de meisjes met 3-1 te winnen van de jongens. 


HALLAAR A-GEELSE A:1-4 

Het gelegenheids duo Daan en Lasse  wonnen vlot van Hallaar. Lasse won vlot zijn 2 wedstrijden en blijft ongeslagen in de competitie. Daan deed het meer dan goed in de A-ploeg en won 1 wedstrijd . Het dubbel werd zeer vlot met 3-0 gewonnen. In het klassement staan ze met 7 punten aan de leiding. 


GEELSE B-GIERLE A:2-3 

Het werd een nipte nederlaag voor onze B-ploeg.  

Wouter debuteerde en deed dit toch niet zo slecht. Zo was hij goed voor 1 match winst. Vince deed zijn best maar kon geen wedstrijd winnen .  In het dubbel wonnen Vince en Wouter zeer vlot met 3-0. In het klassement staan ze derde met 4 punten. 


GEELSE C-VIRTUS B:5-0 

Onze 2 meisjes Ella en Lotte deden het vlekkeloos. Ze gaven geen enkele wedstrijd weg en wonnen alles met maar liefst 3-0. In het klassement staan ze met 8 punten aan de leiding. 


Vorige
Vorige

Verslagen eerste weekend oktober

Volgende
Volgende

Schrijf je in voor de spaghettidag